Η Περιφερειακή Διευθύντρια Δυτικής Μακεδονίας, Δρ Βόντσα Βασιλική, ευχαριστεί για την πρόσκληση στο μεγάλο τελικό του Διεθνή διαγωνισμού ρομποτικής, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείου Τεχνολογίας «Noesis» στη Θεσσαλονίκη, όπου η ομάδα «Robots&Beats» θα διαγωνιστεί στο μεγάλο τελικό του F.L.L.GREECE 2015.

Συγχαίρουμε την ομάδα Robots&Beats, που αποτελείται από τους μαθητές και τις μαθήτριες: Αφροδίτη Ακριβοπούλου, Νίκο Γκουτζιαμάνη , Ελένη Δανιήλ, Ηλιάνα Ζαραφίδου, Έφη Καρτάλη, Συμεών Νίντσιο, Θεοδώρα Παυλίδου, Κατερίνα Τζιαφέτα, Λάζαρο Τσιαίρη, Στεφανία Τσιάπου, Ιωάννα Χασάπη. Συγχαίρουμε επίσης τους προπονητές Χαράλαμπο Ζαραφίδη, εκπαιδευτικό Πληροφορικής και νέων Τεχνολογιών ΠΕ20 MSc, Tεχνικό Υπεύθυνο του Κέντρου Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών Πτολ/δας Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κοζάνης και Σοφία Παπαγεωργιάδου, Εκπαιδευτικό Πληροφορικής ΠΕ20,του 2ου Γυμνασίου Πτολ/δας.

Χαιρόμαστε που η ομάδα σας , έχοντας μακρά παράδοση συμμετοχών και διακρίσεων στον τομέα της ρομποτικής, εκπροσωπεί επάξια την Περιφερειακή Δ/νση Π.Ε.&Δ.Ε. Δυτικής Μακεδονίας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχιστεί και φέτος η επιτυχημένη παράδοση της ομάδας, καθώς ο τομέας της ρομποτικής είναι ένας από τους πλέον εξελισσόμενους τομείς των Νέων Τεχνολογιών και ανοίγει δρόμους για το μέλλον της Επιστήμης της Τεχνολογίας και της Τεχνογνωσίας προς όφελος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Δρ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΒΟΝΤΣΑ